Zamieszczone przez Jark7
rondo - kto ma pierwszeństwo?
Zwiń
X
-
rondo - kto ma pierwszeństwo?
Kto ma pierwszeństwo?
1) A CZY B?????- zjazd nr 1
2) C,D,E????? jaka powinna być kolejność?-zjazd nr 3
3) D czy E???? -zjazd nr 5Załączone plikiASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Tomek odpowiadaj pełnym zdaniem :P
tzn:
1) A
2) ?
3) ?ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinenta gdzie takie rondo jest w rzeczywistości :?: :shock:
PS. i jeszcze trzeba uważać na tramwaje, w skrócie jeżdżące z punktu 3 w stronę 2,1,5, kolejne tramwaje z punktu 5 w stronę 3, z punktu 1 w stronę 3 i z punktu 2 w strone punktu 3 - na dodatek nie ma tam żadnej sygnalizacji :P ( punt=wyjazd,wjazd oznaczony danym numerem) , chyba dobrze wyjaśniłem :diabelski_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
W Wawie są takie ronda:P
Ja odpowiadam jak koledzy.... z jednej strony mozna sie kierowac zasadą prawej ręki... a z drugiej z prawa o pasach ruchu.
Na rondzie są one wyznaczone i jak zmieniamy pas to musimy ustąpic wszystkim znajdującym się na tym pasie
mozgi Starzeńskiej to jeszcze wyższa szkoła jazdy bo masz tam dodatkowo tramwaje :diabelski_usmiechAdam
Komentarz
-
-
b707 już zrobiłem edytuj i dopisałem tramwaje, żeby koledzy wiedzieli :PASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
abstinent przynajmniej jest linia ciągła i tramwaje nie jeżdżą :szeroki_usmiechASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
mozgi, powinieneś zaznaczyć że zjazd 5 ( Jagielońska w stronę Toruńskiej ) ma 3 pasy
Zamieszczone przez mozgi1) A CZY B?????- zjazd nr 1
Zamieszczone przez mozgi2) ????? jaka powinna być kolejność?-zjazd nr 3
Zamieszczone przez mozgi3) D czy E???? -zjazd nr 5
Komentarz
-
-
A kto rozstrzygnie jak jest prawidłowo, bo znając życie to będzie ile osób na forum tyle opinii :diabelski_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
1) B
2) C->1, E,D->2 (mają swoje pasy do zjazdu)
3) E,D mają swoje pasy do zjazdu, także nie ma kolejności
panowie, przecież to banalne!
ps. myślalem, że to rondo Radosława, także ogarnę temtat i napiszę
teraz Starzyński,
1) A
2) E, D pomykają dalej, następnie C
3) D, Ekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainA rondo Babka ( dla mnie zawsze to będzie rondo Babka) to tak:
http://www.rp.pl/galeria/24,1,91812.html
ps.też się złapałem, że to Rondo Radoslawakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz